Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Tuesday, October 19, 2010

Mood mama sedang berbuai ~

diariku,

entah kenapa la jadi mcm ni haa... kejap sedih.. kejap hepi.. kejap rasa nak merajuk.. kdg2, didi buat perangai pun, lin pulak yg nak merajuk... wawawa

tanya la lagi kenapa...??? aduhai.. rasa nya ni PMS sedang menonjol kan diri nya.. kenapa la ada PMS ni.. kan bagus, nak pe'ot tu, dtg je mcm biasa.. tp mood jadi tak menentu.. payah gila!

Ni nak menaip pun punye la malas... tp saje nak luah apa terbuku di tepian hati ni.. hahaha nak ckp mcmana pun tak tahu.. mula la nak ngarut lin nih! semalam gi aerobic, slalu nya bukan main suka lin! .. tapi last nite, tak de mood je move.. buat ala kadar je.. dah terasa dah lain mcm nya..

..............dapat main buaian pn best kan.. agak2 nye putus tak tali buaian tu lin naik!!! hahahah .........
kan bagus kalau tak rasa perasaan tak menentu ni.. and kan best kalau tak de period pain!!! ye kawan2.. setelah beranak 3 ni, lin still suffer period pain.. wawawa even tak la seteruk zaman skolah.. tp few days ealier tu, mmg sakit pinggang bawa ke depan la.. sakit peha bagai... lepas bersalin didi dulu, dah tak de period pain.. lepas bersalin adini, ada balik... sedih nyaaa...

ok la kwn2.. doakan lin baik ye.. and harap nya jangan lah anak2 lin kena tempias swing mood lin nih! setakat ni, diorg terselamat la jugak.. setakat bebel2 tu ada la.. tp en suami lin lah! memang kena layan la rajuk panjang lin, even sbb dia lupa beli roti! ***selalu nya bole je beli roti sendiri kan!*** huhu~ tapi dah keadaan mcm ni, benda kecik pun lin nak sedih~ huhu tapi lin ni, cepat merajuk---cepat sejuk---cepat merajuk balik! hahaha gila kan...

dah lama tak rasa berdebar2 mcm ni.. agak nya dlm kepala byk sgt fikir kot.. didi exam.. tempahan yg tak start lagi *** selama ni, tak de la rasa cuak macam ni!*** ..mak ayah lin nak ke mekah *** dok pikir -- kalau diorg tak balik semula ke pangkuan lin *** see! fikir smua yg bukan2 kan........ wawawawawawawa

Or Spa treatment perhaps..??? ye ..dah lama tak membelai tubuh ku ini~


Or Short olidey with my cintassss may be... hmm....

ABANG........... SAYG NEED A BREAK ! PLS TAKE ME SOMEWHERE............ :(:(:(

p/s : nak gi rumah mak la lepas amik didi ni.. dapat pahal kan tengok muka mak kita.. mak~~~~~~

5 comments:

lydzar said...

sabar ye lin..dugaan penghapus dosa2 kecil agaknya..

kena beranak lg kot, baru hilang period pain tu :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

teringat lin sokmo laa tak pegi prep sebab period pain masa sekolah dulu..hehehe..

ajak la abg nik pegi mana2..eh..ade kaitan ke ngan sakit lin tu?hahaha..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

teringat lin sokmo laa tak pegi prep sebab period pain masa sekolah dulu..hehehe..

ajak la abg nik pegi mana2..eh..ade kaitan ke ngan sakit lin tu?hahaha..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

lydzar : thanx ye liza.. tu la..dah byk balik dosa lps raya ni kot~ haha pregnant..??? ohhhh..berharap nya lin......... ;)

Ainie : hehehe ye ainie..saya masih mcm tu.. dah kurg ckit.. tapi still painful!wawawa

olidey..?? betul tu.. sedang diusahakan~ hahaha

[-suziey-] said...

sian terbuai2 ek...haih kt tertinggal ketapi plaks. :)

Related Posts with Thumbnails