Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Thursday, October 21, 2010

Mood gumbira ..lalalala ~~~

diariku,

aduhai... rindu you nak bebel2 lagi.. hehehe korangggg.. lin hari tu kan mood sgt teruk berbuai2..macam dilanda ribut!!! lin kan ingat kan lin PMS .. tapi, tak jugak period2.. nak kata lewat, patut nya semalam dah period.. pregnant kahhh..?? hehe~ tak nak la terlalu berharap kan.. karang, kot tak de, sape yg sedih.. akak jugak~~~ :P so..tungguuuuuuuuuuuu ~~~ :)

And Alhamdulillah... didi pun dah habis final assessment dia dengan jaya nya! hahaha didi manjang claim dia dapat buat je.. "didi ok.." .."exam ok.." .."didi finish smua.." .."mama, didi tere.." ---and last but not least.. he claimed for hadiah la kan........ hahaha lin janji hari tu, kalau dapat no. 1... ni, setiap kali abes satu paper, nak hadiah..! kalu mama dia tokey balak tak pe laaa... hehehehe... nanti la ye didi... :P

And masa mood lin "main buai laju2" baru ni, kan lin ada tulis msg utk en suami lin ~

***ABANG........... SAYG NEED A BREAK ! PLS TAKE ME SOMEWHERE............ :(:(:( ***

lin try la usha2 kat suami lin.. "abang, jom la kita gi short holiday mana2 jap.. sayg nak rest la.. lagipun, didi dah habes peksa dia.."

Kebetulan pulak, company suami lin nak buat famili day nya hari Sabtu ni.. tapi, pegi balik hari je.. and lepas berdiskusi.. en suami lin kata -->> **Ok, buat la reservation** .. yeay~ destinasi nya pun dekat je... tak pe la kan.. janji we spend time together.. and most of all my nyawa didi and dini have fun! nak gi mana...???? tempat kat bawah ni je haa... hehehe



Bukit Merah Laketown Resort... ada lah dalam sejam lebih sikit dr sg petani ni.. Masa buat hotel reservation tu, lin tunjuk2 kan pada didi and adini.. punya la excited diorg.. hehehe lin and famili dah 4-5 kali gi bukit merah.. mostly, kitorg overnite kat sana.. tapi ada skali tu, pegi bersuka ria kat waterpark je.. Penat sbb balik hari je! hehehe

Bukit Merah ni best jugak tau.. sbb bila malam, kawasan nya happening.. ngan lampu2.. kedai2 cenderahati.. kalau weekend nite, ada show.. best la jugak.. percutian yg relax je.. sbb part yg paling best, ialah duduk kat tepi tasik dgn suami and anak2, makan eskrem!!! hehehe layan angin malam.. nyaman je..

And sebelum2 ni and esok pun, kitorg akan check in kat Laketown Hotel.. nearby je dgn all tarikan kat Bukit Merah tu.. as usual, if buat reservation thru phone, memang mahal kan.. so, nak murah, buat online booking je.. macam bilik yg lin book tu, kalau thru fon, rm280 tau without all the taxes.. tp online book, include the taxes smua, tak sampai RM200.. save la sikit kan.. :)

Nanti lin dah balik, lin cerita apa aktiviti kitorg eh.. rasa nya, lin tak online kat sana kot.. sbb amik bilik yg ala kadar je.. tak de wifi! hehehe lagipun, itu kan cuti with my chentass... tak aci la kalu ngadap lappy kan... hehehe

Doakan lin and famili slamat semua ye.. :) mwahx

If kawan2 nak buat reservation KLIK -- http://www.bukitmerahresort.com.my/

p/s : insyaAllah, mak lin and adinda angah pun akan turut serta bercuti..! yeay~ meriah gitu... :):):)

6 comments:

MAMASYAZA said...

anak2 akak pun happy sgt kalo bwk bercuti kesana, cuma sikecik ja yg blom penah sampai

lydzar said...

penah gak pegi sekali time duduk penang dulu..tp tak bermalam. best jugak bukit merah ni

[-suziey-] said...

waaaa bestnye la hai dpt approval yg senang itu..hiks:p nk tiru la..saje membuaikan mood yg statik ini utk dibawa ke holiday.hahahhah:p

enjoy ur vacation :)

Zaidah said...

selamat bercuti yer lin...snap gambar bebanyak tau...

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

bestnye!
selaamt bercuti...

nak itott~

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

bestnye!
selaamt bercuti...

nak itott~

Related Posts with Thumbnails