Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Thursday, October 7, 2010

from TIYA with LOVE 1st GIVEAWAY

diariku,

hari ni memang niat nak join contest je..hahaha so, yang pertama lin nak join contest yang di tag kan oleh makyong Lydzar kita.. :):):) dia macam tahu2 lin suka makan! hahaha

Sape nak join GA by Tiya ni, sila la klik SINI ye ..



Senang je nak join..and hadiah nye , sape menang , akan ada acara makan2 bersama cik penganjur nanti.. utk org yg jauh mcm lin ni..??? haaaaa...dont woriiii... ada 5 hadiah misteri disediakan... huhu~

Nak join kena jawab soklan ni... Kenapa ek lin suka makan...??? hehehe sebab nya, lin memang suka makan! huhu cukup time je, mesti la carik pengisi perut nih.. tak kesah la apa ada depan mata, lin sambar je..janji teralas~ :) tak nak la sampai perut berkeriut, sampai dengar kat org sebelah! hahaha lagipun, lin memamg suka try kedai2 makan yang ada ni.. kalau ok, lin sebar2 kan.. kalau k.o, lin pangkah terus kedai tu! hehehe memang tak rugi la belanja lin makan..gerenti beres!hehehe~

Closing date is on 20th October 2010 .. so jom la makan2! join reramai ye..

And lin nak tag 2 org kawan yang suka makan (agaknye!) :) iaitu, ainie and zura zari :):):) selamat lah ye...

3 comments:

zurazari said...

dtg amik tag=)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

ohh..awak kata sy kuat makan ye?hehehee..betul la tu..anyway,thanks ye.. :)

Myra Jay said...

Wahhh tahniah ye dah menang.. :)

Related Posts with Thumbnails