Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Thursday, October 7, 2010

Mama_Balqis 2nd GiveAway

diariku,

This time lin nak join Mama_Balqis 2nd GiveAway oleh Anje..bersempena dengan ulangtahun kelahiran nya yang ke-26 tahun (muda lagi ni!), pada 21 september yg lepas.. Memang wajib join ni, sbb lin slalu ke blog anje sbb suka tengok gambo anak dara dia, balqis yg sgt pandai bergaya depan camera tu! dah ala artis aunty tengok balqis ni! hehehe


Nak tahu syarat2 nya, sila klik SINI ye.. and join la reramai tau.. sbb dah nak sampai tarikh tutup -->> 8 Oktober 2010 ... :)

Ucapan lin untuk Anje ~ Lin ucapkan Selamat Hari Lahir (walaupun belated wish ye).. doa lin smoga Anje dikurniakan umur yang berkat dan rezki yang luas..serta beroleh kebahagiaan dunia dan akhirat.. Happy selalu dengan famili especially dlm melayan model cilik yg memang cun tu, Balqis ala artis! hehehe peace~

2 comments:

[-suziey-] said...

good luck lin..smga bertuah :)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

thanx suziey.. :) :):)

Related Posts with Thumbnails