Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Friday, October 8, 2010

Didi beraya di Playskool ~

diariku,

masih dalam mood raya ke...hujung2 la kan.. tp lin ada lagi jemputan raya esok and lusa.. penutup la kot.. lin sendiri tak sempat buat makan2 utk jiran and kawan2 .. sebab nya, habes je cuti raya hari tu, suami lin keje non stop! kira2 15 hari gak la dia keje.. bosan nyaa...

And tadi, anak bujang kesygan lin beraya dengan kawan dia and teacher dia kat kinder.. lin pass camera kat teacher, mintak tlg dia amik kan.. hehehe

Oh yee..mcm biasa la kan.. anak yg nak berparty, mommy kena la sediakan potluck..huhu kali ni sbb budak2 tadika je kan, lin sediakan choc chip choc cake.. tu je yg sempat.. hahahaha.. nak goreng mihun ke ape ke, teacher didi kata diorg dah tempah nasi lemak..so, kita bawa cake je la ek.. yg penting, sedap!!! perasan kan mama didi nih! :P

yok layan picas budak tadika Kiddie's Playskool beraya..terutama nya my bucuk masyam, didi...

............aikkk didi... nape menyorok..?? terkejut agak nye, hari tu smua org gi skolah, pakai warna warni..hehehe....

............. keras di situ... hehehe hari raya tak yah nyanyi lagu negaraku lah, didi... hehehe

............. ok, dah senyum.. sbb dah jumpe his best buddy, Mirza......

...... didi dengan classmate dia.. 2 absent.. from left : didi, balqis, vanessa,damia, adila, syaida and mirza ... semua cute2 kan.. ni semua 4 years old.. class PH (Playhouse)..

........... sambil makan, sambil pandang camera jugak!.. hehehe ......


Masa lin amik didi balik sekolah, teacher jemput la lin masuk , and lin tengok ada baaaaaaaaanyak sangat makanan yg parents bawak.. mostly biskut raya la kan... budak2 kecik ni kan.. bila kala lah nak menghabiskan makanan yang berlambak tu... hehehehe

p/s : esok mama ada jamuan raya Petronita... potluck lagi! rasa nya nak bawa kek yg sama je la! hehehe aci tak..? :P

2 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

ensemlah didi awak ni lin...hehehe..
sama la cam qaisara dulu..ade jamuan raya lah kononnye..so sy pass kan lah kamera mintak cikgu2 amik.. sweet je diorg ni kat skolah kan?sy aritu xsempat nak buat kek ke hape,sbb diorg bgtau last minute.makanye ku tapaukan biskut raye ajelah!hehehee

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hehehe ensem la sgt!..ye la tu.. tak tgk kalau dia buat perangai lagi.. huhu ok la awak bawa biskut raye..kan awak buat sendiri biskut nye... hehehe

Related Posts with Thumbnails