Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Saturday, August 7, 2010

Mama's single nite ~~~

diariku,

hari ni dok rumah je...sebab weekend ni en suami ku keje..takde geng nak jalan2..dok umah jela..kebetulan, hujan pulak bumi SP ni hari ni..sedap nya bangun lambat tadi!hehehe

Thanx ye kawan2 ku yang cantik..sudi bagi pandangan utk ku pilih dining table tu..masih di peringkat 'berfikir' lagi..huhu sayang korang! :)

Semalam, ku pegi dinner Petronita cawangan Gurun for this year kat Hotel SP Inn..Mak and adinda, angah pun ada...best tau...dinner @ ladies nite la jugak...all ladies and memang kecoh~~~ hehehe Petronita tu is Persatuan Isteri dan Kakitgn Wanita Petronas...

Theme was 'Floral' ...and ku enjoy the nite.. :) memang best la..even tak ramai yang turn up..tak tau kenapa...ada 26 orang je yg datang..hmmm..ni lagi satu kes, susah nak dapat commitment dari ahli..tapi, suka ati diorg la kan...cuma, bila ada aktiviti macam ni, bole la nak relax2 dgn kawan2..and feel being single jap!hahaha makanan pun lurus je masuk perut..ahaks!

As usual, en suami ku sangat sporting anytime ku ada program with Petronita...my nyawa. didi and adini tinggal ngan papa la..and yang tak tahan, bila dah siap2 tu, papa cakap kat anak dara dia "mama nak gi dinner ngan kawan2 mama..kita makan biskut cicah milo je ye.."...hahaha suka tau tembak2 orang macam tu..macam la kat rumah tak de food...hahaha dia memang suka mengusik istri dia ni! :P

Adinda angah ku yang amik ku kat rumah and kami pegi together..syok nya kluar 2 beradik single mingle~~~ hahaha sekali sekala je pun kan :P Each of ahli have to bring hadiah worth at least RM20...ada sesi tuka hadiah tu.. :) ku dah beli cotton blanket yg suweettt sgt..angah bought crystal brooch ..and mak beli sejadah as a gift.. ;)

Jom enjoy the picas la ek..biasa la all ladies...keje amik gambo je...and karaoke!!! ..plus berborak and gelak macam tak hingat~~~ huhuhu 18SX 18SG!hahaha






--------------->>>>>>>> untuk di belasah ye..semua sedap2! <<<<<<<<<--------------------






...Lin with adinda, angah..dah lama tak pakai tudung bawal..tu tudung masa keje dulu..terperuk dalam laci.. 5 kali lin adjust tudung and brooch!susah gila nak tune tudung ni :P hahaha..angah pulak gedik nak pakai selendang, sbb tak de nak dukung2 anak kan..tak de la terbelit leher sendirik!huhuhu...ok la tu dik!

-->>dapat hadiah dari pengerusi Petronita Gurun, Kak Suraya...anak 5 ok..tp cun lagi! :P



....Lin nak yang ni..!!!..hadiah utk pertandingan karaoke...Lin tukang kacau org nyanyi jek..hahaha

...the ladies yang sporting and happening... :):):) mak lin yang bertudung labuh tu pun, super sporting ok.. :) luv u mak~~~ :)

Event end at 11.30 pm...yela, tiba2 ramai pulak yang 'giler mekropon' semalam..lpas sorang, sorang melalak..hahaha dah syok la tu..tak kesah la suara ke tengah laut ke..ke tengah hutan ke..hahaha tapi ada gak yg pandai nyanyi..caya laaa.. :):):) pukul 12.30 baru sampai rumah :P

p/s : Thanx papa sebab bagi mama outing ngan kawan2..and bole tak syg nak ikut trip to Jakarta, please papa~~~~~ ;) --->next year trip..ada masa lagi nak pujuk kot..haha

4 comments:

MAMASYAZA said...

sempat lagi kalo nak pujuk papa tu, insyallah dengan kuasa pujukan yg ada kat kaum wanita ni, mesti papa baginyerrrr

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

hehehe tak tahu lagi kak sue..la ni lin dah hint2 dia, dia jwb tak leh..nanti anak carik!hahaha tp, bila ingat budak 2 org ni, mcm berat hati pulak..lagi2 si adini tu..hmm..tido menggentel lagik!hahaha

lydzar said...

ala sekali sekala lin ape salahnya..lgpon family parents and adik lin pon ada around kalau papa bz kerja kan..

ada masa lagi nk pujuk tu..good luck

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

Liza : tula..doa2 kan la lin lepas ke jakarta ek..hehehe walaupun, dah tau mesti nangis masa flight nak fly..hehehe ( penah jadi tau!) :P thanx dear

Related Posts with Thumbnails