Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Wednesday, August 18, 2010

1st Anniversary Giveaway~~~

diariku,


Haaaaaaaa........giveaway yang ni lin wajib join and wajib menang!haha ...1st anniversary Giveaway by blog ~..Here i come..~

Owner blog ni iaitu , Puan Ainie, ialah kawan baik lin dari sekolah menengah yang kat dalam ceruk raub yang dicintai tu~~ hehe , and sampai sekarang, Alhamdulillah..masih lagi berhubung and care about each other..hehe Love u la dear! :)

Jom ramai2 memeriahkan GA ni sempena bday setahun cik blog ainie.. :) GA tamat pd 1 September 2010..so, yok join cepat ye :):):) Hadiah best tau~ kata ainie, wnagi-wangian...wahh! Masyuk kan~ :)

Lin nak tag kawan2 yang rajin ye :)
1) Aidiena
2) Anna Zanariah
3) ZuraZari
4) Hawa ~ Mrsboan

Ucapan lin utk blog ainie..Semoga 'panjang hayat' blog nya ye..and banyak2 tepek gamba sara lagi, before sampai 'generasi baru'..hehehe :P

Sekian ~~

p/s : Ainie, sori ye saya join lambat ckit..brodben sy mengong la~ :P:P:P

4 comments:

mrsboan said...

wokey...tenkiu and insyallah..gud luck dear..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

Lin!hahaha..akhirnya..sy tunggu2 jugak..mana la si lin ni kata nak masuk?hehehe..eh,wak..mana banner gamba sara kat side bar?haaaa..kantoi sudahh..tak cukup syarat neh.. :p

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

Hawa : try la ye..bagi meriah GA bespren lin :)

Ainie : hahahaha tu la..agak nya masa buat entry GA awak ni, saya dok terbayang hadiah je kot! tu yang terlupa nak tepek banner..hahaha sori la ye puan penganjur..sekarang jugak sy tepek! :P

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

salam..
lin..sy dtg nak buat spotcheck ni..heeee...lulus dah..

thanks ye join ga sy yg tak seberapa ni..hopefully sara tarik nama awak nnt!hehehee

good luck!

Related Posts with Thumbnails