Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Monday, August 9, 2010

Mama Papa by Ning Baizura bersiaran di Ratu Hatinya ~~

diariku,

Kalau kat blog bisnes lin, Lovelin Creation, lin pasangkan lagu2 kahwin, tapi kat sini lin nak pasangkan dengan lagu "Mama Papa by Ning Baizura"...

First time dengar lagu ni , lin dah suka..suka muzik dia and paling suka lirik nya..Selalu dengar kat Hotfm..So, sekarang lin nak pasangkan kat sini pulak..
Harap nya korang suka la ek, melawat blog lin sambil denga lagu ni!hehehe kalau macam bising sangat, slow down volume nya ek..

mwahx .. :):):)



Lirik Mama Papa - Ning Baizura

Adakah mungkin ikan lemas di air
Adakah mungkin orang lemas dek udara
Segala yang terlampau membawa bahaya
Serupa jua cinta pun membunuh

Telah ku lihat ku amat ku kenali sangat
Cinta berubah dan evolusinya
Dari asmara jadi rumah tangga
Seperti mama dan papa

Chorus

Mama jangan lupa Papa sangat sayang Mama
Walau terlalu lama Papa bersama Mama
Papa jangan lupa Mama sangat sayang Papa
Walau selalu Mama marah marahkan Papa
Mama sayangi Papa

Mungkin terlalu manis menjadi racun
Mungkin terlalu pahit pun menjadi kacau
Hidup perlukan drama barulah berwarna
Kembalikan yang suam balik hangat

Telah ku lihat ku amat ku kenali sangat
Cinta berubah dan evolusinya
Dari asmara jadi rumah tangga
Seperti mama dan papa

Ulang Chorus

Seringkali alam kenyataan
Pelik dari alam khayalan
Seringkali mudah tak hiraukan
Dari mencapai sebuah pengertian
p/s : En suami lin suka lagu ni..tadi sambil masak kari ikan, together nyanyi kat dapur!hehehe sbb tu dpt laki tua kot~~ huhu takde la tua sangat, papa 5 tahun lebih umur dari lin :)

8 comments:

mrsboan said...
This comment has been removed by the author.
mrsboan said...
This comment has been removed by the author.
mrsboan said...
This comment has been removed by the author.
mrsboan said...
This comment has been removed by the author.
mrsboan said...
This comment has been removed by the author.
mrsboan said...

sori Lin tak tau kenapa comment tu kluar byk...konon nak delete...alih2 semua terdelete...baca kat email je la...huhu...enjoy dengar lagu kot tu yg jadi cenggini ni...hehe..saya pon suka dgr kat hot.fm

lydzar said...

lagu ni mmg catchy kt telinga..

mama sayang papa..
papa sayang mama!!!

hehehe

PurPLe LaDy AiFA said...

kekASYfi hati ponnn suke lagu neh.. die kate catchy yang boley diterima.. hehee

Related Posts with Thumbnails