Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Friday, August 13, 2010

CUTIEST Stripe & Line Contest

diariku,

This time Lin nak join contest "CUTIEST Stripe & Line Contest" by blog Mama Rifqy ..
and now Mama Rifdhi pulak nak join..hehehe Tujuan Mama Rifqy, tak lain tak bukan, nak tambah kengkawan ramai2 lagi.. Mama Rifdhi shake hand la, tanda kawan ngan Mama Rifqy ye.. :):):)


And buat julung2 kali nye jugak, lin nak try gamba 2 orang nyawa lin..tak aci la kan, asyik2 gamba adini posing je..didi also good in pose, what ..hehehe harap nya Mama Rifqy jangan disqualified lin la ye :):):)

Mama rifqy dah post comment kat entry ni, kena hantar 1 gambar je~ so Lin pilih gambar didi la.. :):):) Adini, nanti2 ye dear~ :)


---->>> Nama bujang encem ni : Nik Rifdhi Baihaqy bin nik Noorfadly (didi~)
---->>> Umur nya : 4 tahun (didi was born on 22/02/2006)


Closing Date is 15 August 2010...so cepat2 klik sini , and sila lah join tau~

Syarat-syarat nye pun senang je..
1. Buat 1 entry pasal contest ni
2. Letak Banner ini pada entry n side bar blog memasing ..(jgn lupa link kan tau~)
3. Pilih 1 gambar anak anda @ sape2 je..asalkan kanak-kanak dari umo sebulan ke 4 tahun.. pakai baju ke seluar ke, belang2.. asalkan nampak belang2!
4. Nyatakan nama & umur anda..
5. Last but not least, jadi follower blog Mama Rifqy and masukkan blog nya in the bloglist..

Harap2 nya tersangkut la kat anak mama ni..hehehe :):):)

Sekian~~

2 comments:

mama rifQy said...

lin..leh xpilih salah 1 gambar je!
hanya layak 1 gambar utk dpertandingkan!

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

ok mama rifqy..dah amend :):):) thanx nway

Related Posts with Thumbnails