Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Friday, August 20, 2010

PROMOSI RAYA Lovelin Creation ku ~~~

~~IKLAN RAYA LOVELIN CREATION ~~
(Ini sticky post..untuk entry terbaru, sila scroll down)
"SET BEKAS BISKUT BERHIAS CANTIK LOVELIN"

Sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tidak lama lagi, Lovelin Creation dengan berbesar hati nya melancarkan promosi terbaru kami, iaitu "SET BEKAS BISKUT BERHIAS CANTIK LOVELIN" sebagai melengkapi hari lebaran anda tahun ini...

Setiap set adalah unik dan menarik hati , menggunakan material kain berkualiti tinggi dan kemasan yang dijahit kemas (bukan sekadar menggunakan gam) bagi menjamin kepuasan hati pemilik "SET BEKAS BISKUT BERHIAS CANTIK LOVELIN"

Terdapat pilihan untuk set cantik ini :

Set A ::: 6 biji bekas biskut dengan bakul berhias

  • Bekas plastik - - - RM 88
  • Bekas kaca - - - RM 115

Set B ::: 6 biji bekas biskut tanpa bakul

  • Bekas plastik - - - RM 48
  • Bekas kaca - - - RM 75

Anda juga boleh memilih TEMA (english flower/checkered design (kotak-kotak)/polca dot etc ) dan juga WARNA...supaya dapat di sesuaikan dengan tema pilihan hati anda untuk hari raya tahun ini..

TEMPAHAN DI TUTUP PADA 20 0G0S 2010 .. JADI, BUATLAH TEMPAHAN ANDA SEKARANG... DAN BUATKAN TETAMU ANDA TERUJA MELIHAT

"SET BEKAS BISKUT BERHIAS CANTIK LOVELIN"

Untuk tempahan, hubungi Lin di 013-4332334
Tempahan dari seluruh Malaysia akan diterima ( akan di pos dengan poslaju)
-
-
-
Nota : Kawan2 Lin kat blog "Nik's Wifey and Mommy", jangan lupa dapatkan set ni untuk bergaya di hari raya nanti ye..nak buat hadiah kat mak ke mak mentua ke, sangat la cantik dan menarik .. kalau nak tau detail lagi, call lin or YM id = norul.adlin
~~~kualiti di jamin~~~ :):):)
-
-
-

Contoh SET A - 6 biji bekas biskut plastik yang hias cantik, dan diletakkan dalam bakul berhias.
Harga set = RM 88


Contoh SET B - 6 biji bekas biskut plastik berhias cantik, tanpa bakul.
Harga set = RM 48

Close up bekas dan hiasan



---------------------------------------------------------------------------------------

Contoh SET A - 6 biji bekas biskut kaca berhias cantik, dan diletakkan dalam bakul berhias. Harga Set = RM 115

SET B - 6 biji bekas biskut kaca berhias cantik, tanpa bakul. (Gambar close up set bekas kaca)Harga Set = RM 75

-------------------------------------------------------------------------

Contoh SET A - 6 biji bekas biskut plastik berhias cantik, dan diletakkan didalam bakul berhias. Tema Pink+Putih.

Harga Set = RM 88

Contoh SET B - 6 biji bekas biskut plastic, tanpa bakul.

Harga Set = RM 48

---------------------------------------------------------------------

Nota : Harga setiap set tidak termasuk kos penghantaran. Tempahan 3 set ke atas, PERCUMA kos penghantaran !!!

7 comments:

MAMASYAZA said...

wow cantik2nye

lydzar said...

amboi..kan main berhias lagi bekas biskut dia..nice nice :)

.: Ain Rusli :. said...

rajin betul lin ngan angah nih..mmg dr skolah dah terkenal ngan kekreatifan die tuh.. :p anyway,semoga berjaya eh..nice tmpat biskut tu..taun ni sy tak beli biskut raya pun!hahaha

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

kak sue : thanx kak..tempah la satu set..bole pakai raya :)

Liza : Thanx liza..berhias cantik di hari raya la..tan nak ke..?

Ainie : hehe thanx ainie..rajin ke..?lin suka la keje2 kreatif ni..ada je benda nak buat..hehe awak tak nak ke..bole pakai raya..or bagi mama n MIL ke.. :)

aiDieNa said...

Kreatif betul org yang buat nie.. nak tiru boleh.. hehehe ;P Ina dah ada balang kat umah.. tapi kuih hapak pon tak beli lagi.. kuih tahun lepas pon masih berbaki.. hahaha..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

aidiena : hahahah~ kuih tahun lepas ada lagi..tak kan la..haha lin ada jual biskut kwn lin..saje tlg je..tp ina jauh, beli jela kat kl tu,melambak kat mana2 kan.. :)

nak tiru??..haha kena baya royalti la kot~ :P tak dela..kalau rajin, buat la..air tangan sendiri pun best jugak kan.. :)

ikiqzana said...

nasib ler dah ada bekas kuih raya.. klu x dah lama order.. hihihi

serius mmg cantik la lin.

Related Posts with Thumbnails