Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Sunday, August 8, 2010

Cute Teddy Bears Giveaway...

diariku,

Suka teddy bear tak..?..best kan peluk2 teddy bear..even dah jadik mak orang, nampak je teddy bear, terus nak peluk~~ tak cukup peluk en suami! ;)

Banyak ke koleksi teddy bear kawan2..?..haaaaa, nak tambah koleksi teddy bear, jom join http://mamiuyun.blogspot.com/2010/08/cute-teddy-bears-giveaway.html ..bersempena birthday nya on 13th August ni..dateline contest ni pada 13th August 2010 ni jugak..so, cepat post entry ye~~ :) ..Result will announce on 16th August 2010..


My wish for Cute Mum ~~~ Lin ucapkan semoga ceria selalu and bahgia dengan famili sampai hujung nyawa..smoga panjang umo and dimurahkan rezki..slalu dalam rahmat Allah hendaknya, InsyaAllah :):):) ~~~

Syarat nya ...
1. Jadi follower blog Cute Mum...
2. Buat Entry pasal GA ni di blog masing2 dan pastikan link back pada giveaway nie..
3. Tinggalkan link di bahagian komen entry ini sahaja..
4. Tagkan 5 rakan blogger lain (lebih pun takpe)
5. End date contest ni pada 13/8/10 iaitu pada hari lahir Cute Mum...
6. Hadiah menanti anda : Teddy Bear yang Cute2...

So, Lin dengan suka hati nya, nak menge'tag' kan kawan2 , mana tau rezki korang..rerajin kan diri ye :):):)
1. Lydzar
2. Ainie
3. Aidiena
4. Suziey
5. Anje a.k.a mama balqis

Sekian~~

5 comments:

aiDieNa said...

Teddy bear mmg best dipeluk.. ok.. join.. :) Mekasih yer tag!

lydzar said...

alamak kena tag..

tp lin, kalau rajin aku buat eh..hihihi i tak suka sgt ler teddy bear ni :P

.: Ain Rusli :. said...

oh,tag!baekkk...sy buat sekarang..

Cute MuM said...

tq join GA anjuran Cute Mum..

Gud Luck!!..

Cute Mum dah folo blk.

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

aidiena and ainie : buat tau.. :) korang suka hasiah kan..hehehe

liza : ala..try jela..nanti bole bagi kat anak2.. :)

Cute Mum : thanx dtg sini and folo Lin ye..salam berkenalan.. :)

Related Posts with Thumbnails