Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Monday, July 26, 2010

TinyTini Giveaway ~~~

diariku,

Semalam jelajah malam menjumpa kan ku dengan TinyTini Giveaway... nak try la... ;)




FYI, TinyTini blog offers many handmades and crafts yang sangat unik and cantik2...
Contoh nya - - - make up bag, tote bag (sesuai nak letak telekung, and can be diapers bag kan), cushion cover (nak dekat raya ni, bole la nak makeover rumah kan...), kain bedung baby dan macam2 lagi... Material and design memang sangat lovely and ada banyak range of corak...heeeee..rambang mata mama :P~~~

- - - - see........cantik .. menarik .. most of all, its custom made u .. - - - -


......Giveaway start 24th July 2010 until 3rd August 2010....and Tini bermurah hati nak bagi pada 6 pemenang bertuah...yeay! must try kay dear.. :)

So, yok join ramai2 TinyTini Giveaway ~Handmade with full of love~ :)

Sekian ~

3 comments:

aiDieNa said...

Semoga bertuah.. nak join jugak ler.. hehehe.. beg tu cumil buatku terujer..

[-suziey-] said...

wee sgt suka tote beg itu...comel..good luck ye:)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

aidiena and suziey..join la..mana tau dpt kan.. :)

Related Posts with Thumbnails