Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Saturday, July 31, 2010

Contest Tudung Kesayanganku

diariku,


alamak...........dah lambat la nak join this contest,,even dah lama put this contest at my favorite...

nak try jugak la...this contest anjuran leeya dari blog ~The other side of me..., SO sape2 nak join, leh klik sini :):):) contest ni start 1 July 2010-TODAY...aiyoooooooo...nak habes masa dah ni~~~

Leeya pls jgn disqulified saya ye....hehehe~~~~




.......and lin memang la jarang sangat2 berposing sorang ni...so, try la jugak ngan gamba lin with my dear adini..kesah tudung pulak, lin memang suka pakai tudung ni...selesa..and awning nya panjang...so dat, ketembaman pipi ni mampu disorokkan...hehehe and dia mcm colourful sikit...so, bole match byk baju...and memang perasan cantik ye bila pakai tudung ni...hehehe...sgt selesa.........ok..tu je...sbb nak post, takut tak sempat!heheheh harap2 ade rezki lin kali ni.. :):):)


...nak tag 2 org kawan, tapi contest pun dah nak abes...karang bagi harapan palsu pulak kak kwn2 lin...sori ek.... :(:(:(

p/s : hadiah nya utk 3 org...and tudung Arianni lak tu...sape tak nak beb!!! :):):)

2 comments:

Aleeya said...

tq join contest neh yer, jgn lupa tunggu cabutan betuah nye okeh :))

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

yeay~~~ lin ingat leeya dah disqualified lin la...hehehe cukup2 masa je post entry..nway, thanx ye dtg sini and be my follower.. :)

Related Posts with Thumbnails