Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Thursday, July 15, 2010

Award pertama untuk blog lin~~~

diariku...

rerajin sgt lak wat entry hari ni...hehehe sbb yg nie dpt award pulak tu...tak penah2 dapat..slalu tgk kat blog orang je..hahaha maklum la...ku dgn dunia belog nie baru je, dlm tempoh pantang ibu bersalin lagi!huhu...

Many thanks la to my oldskool bestpren, ainie...yang tag kan lin for 'Cute blogger award' nih...cute blogger ni utk 'pembebel' ni la kan..hahaha tu la, makin byk bebel, makin cute la kot eh..hehehe and ku anugerah kan award nie kat nyawa2 ku jugak la...share ngan mama ...hehehe yang tak tahan, nak kena jwb soklan2 tu......byk jugak tu..hehehe lin try ek.. :P:P:P





1. Apa nama blog dan kenape letak name tu?
Nama blog : Nik's wifey and mommy..!!..Sebab ku letak nama panjang sesangat tu ialah nak menyatakan pd seluruh isi alam yang ku adalah istri and jugak mama kepada en suami and nyawa2 yang nama diorg bermula dgn 'NIK'..en suami mmg org smua panggil 'Nik'..and skrg anak bujang ku kat kinder pun teacher panggil 'Nik'..ku dah ajar didi, ckp kat teacher, panggil 'Rifdhi'...!hehehe


2. Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?
Nama URL pulak ku pilih 'Ratu hatinya'...sebab yang sgt mendalam bagi ku..nyawa2 ku sukaaaaaaaa sgt nyanyikan lagu 'Mama, kaulah ratu hati ku'...so, kat url tu 'nya' refer to my nyawa and en suami... :) and kalau boleh, ku nak slalu jadi 'Ratu hati' pada encik Nik and anak2 nya.. :):):) nanti bila2, ku uplod kan lagu ni versi nyawa ku nyanyi eh.. :)

3. Bila blog anda mula beroperasi?
Hehehe..baru je sgt2...pada 7 june 2010...masih dlm pantang la kira nya...hati ku terbuka nak berblog sbb nak bebel2 kat sini..and keep in touch dgn kwn2 skolah dulu..and dpt kwn baru jugak! :) thanx all...

4. Siapa follower pertama anda?
Mama syaza @ kak sue...thanx ye kak sue.. :)

5. Ucapan kepada si pemberi award
Hehehe...terima kasih la ye pada sahabat baik ku masa sek kat raub dulu...tak sangka dah lama kita kawan ek ainie... :):):) ..thanks for the tag and award..! bila awak nak buat GA awak pulak ???? :P


6. Tag 9 org yg anda rasa patut terima award ni. :)
aduhai...ramai nya 9 org...hehehe 7 pun bole la ek... :) selamat membuat keje la ye kepada 7 alamaya frens ku :)

1. mama syaza @ kak sue

2. Aidiena ~ bonda alya

3. Anna yang chomel

4. Eika syaza - pencinta hijau..

5. B2B ~ pinky yana

6. Newly wed Purple lady ~ Aifa

7. Suhaila - pencinta pink

~~~ Sekian.... :)

1 comment:

PurPLe LaDy AiFA said...

thanks kak lin.. nnti dh abes entry psl wedding kita buat ek.. tq2.

Related Posts with Thumbnails