Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Sunday, July 25, 2010

Contest ~ Season 4 - Cute Funny Eating Baby

diariku,

tadaaaaaaa........mama nak join contest CUTE FUNNY EATING BABY kali ni.....



Al maklum jela... ku memang suka sangat amik gamba nyawa2 ku ~didi and adini~ makan especially masa diorang kecik2...memang lah sangat comel comot and 'bersemuih' muka dengan food, tapi ku pasti merindui saat2 nyawa ku menyepah2 manikmati makanan dengan cara tersendiri...ahaks...kalau boleh ku nak hanta banyak gamba..sbb memang byk gamba2 nya..tp dah syarat UTAMA nya boleh hantar sekeping je, kena la ikut ye tak..karang tak pasal2 tak dapat hadiah!!!...hahaha berangan menang ye mama~~~ *wink*

So kali ni, mama nak tunjuk gamba adini masa umur nya lebih kurang setahun 3 bulan..masa ni on the way nak balik kamgpung...punya la jauh perjalanan..8 JAM!!! nak bagi anak senyap dalam kereta, solution nya --->sumbat je apa2 food kat diorg kan...haha and masa tu kan anak2 ni kalau dapat makanan je tak saba2 nak sumbat dlm mulut...! apa lagi~~~ habes comot satu muka...sampai masuk mata..lubang hidung semua!hik hik hik...


Nama anak dara mama : Nik Nurfadlin Ardhini Bt Nik Noorfadly @ Adini

Umur anak dara mama : 2 tahun 4 bulan ---> Adini was born on 30/03/2008


Kalau kawan2 nak joint contest ni, boleh klik je kat sini atau pun banner kuning kat atas tu or kat side bar ye...

So, syarat-syarat UTAMA nya ialah ~~~

1) wajib menjadi follower http://www.suziey.com/ , http://www.malinasiam.com/& http://damiaqish.blogspot.com/ ~ DONE
2) buat satu entry berkenaan contest ni dan pastikan ada link back.. ~ DONE
3) letak banner contest tu di tepi side bar blog korang and kat dalam entry contest... ~ DONE
4) letak SEKEPING je gambar anak yg paling comel and lucu tengah makan... then nyatakan nama dan umur anak anda.. ~ DONE
5) Entry contest hendaklah diakhiri dgn " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM" ~ DONE
6) submit link entry pada comment box entry contest ini sahaja sebelum 15 August 2010 @ 2pm ~ DONE

syarat lain nya..... ~ baik lah puan penganjur ---- :):):)
1) mesti ada blog sendiri
2) contest bermula 21 July 2010 - 15 August 2010 @ 2.00pm
3) kelayakan umur peserta adalah 1 bulan - 4 tahun shj
4) penyertaan hanya utk ANAK SENDIRI…

>>>Penaja hadiah utama utk Season 4 Cute Funny Eating Baby adalah Anje a.k.a Mama_Balqis..hadiah akan dipublish later ok.. :) ~ baik lah puan penganjur and puan penaja...hadiah konfem bombastic nye nih!huhu mama rela setia menanti..uhuks.. ;)

"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"

4 comments:

annazanariah said...

good luck sis..
comel Adini.. makan sampai comot2..
kekeke..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

thanx dear anna...
comel plus comot..tp lebih nya comot kot kan..hehehe

[-suziey-] said...

hahha lawak n comel nya.hiks..

ok checked n approved..good luck ok..thanks for joining:)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

thanx puan penganjur sudi dtg sini ye..jdn lupa pilih adini ye..hehehe :)

Related Posts with Thumbnails