Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Thursday, July 15, 2010

Lucky draw by Shasha

Penat..letih...semua ada...tapi macam hilang separuh bila lydzar tag kan ku utk contest 'Lucky Draw by Shasha' nie...hehehe thanx ye lydzar...nak jugak try...kot la rezeki ku kan...hilang la lagi separuh keletihan ku and may be lampu kuasa ku tak lip lap lip lap lagi dah....hehehehe


Best sangat..sbb hadiah dia adalah wang tunai ye kawan2...RM50..!!!!ka-ching!ka-ching!...dah nak raya ni, RM50 tu boleh la sambar tudung cecantik tu kan...hehehe dah aim nak buat ape, kalau menang laa...hehehe

Syarat nya senang je...

1. Be a follower for blog Shasha - Done
2. Copy banner contest and letak kat sidebar blog - Done
3. Post entry berserta banner contest - Done
4. Tag 2 org rakan - Done
5. Letak link entry kat blog Shasha - Done

...and sebab ku budak orang baru kat dunia belogging nie, ku tag kan 2 nama...harap nya kwn2 rerajin kan diri la ye.. :):):)
1. Anna
2. Aidiena

Gut luck ~~~ ;)

3 comments:

annazanariah said...

good luck kak lin..
anna dah amik..
nnt anna buat k..
TQ~ *wink*

aiDieNa said...

Semoga nasib menyebelahimu.. :) Dah amik tag nie.. TQ!

shasha said...

Thanx join. gudluck yea! (:

Related Posts with Thumbnails