Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Saturday, July 24, 2010

Giveaway I Love You by blog My Small World

dairiku..

Tadi blogwalking, terjumpa giveaway ni...So, kali ni nak join this giveaway pulak..from blog 'My Small World'...blog owned by ezna, iaitu umi dania yasmine...comel sgt dania nie... :) dah besar konfem cun..putih gebuss..ikhlas ni tau :)



Kalau sesape nak join contest ni, due date is 24th July 2010...by 5 pm...So, yok cepat hantar entry..sbb hadiah nya best...iaitu ada 2 watermark from Whitey Mommy...
Nanti kalau menang, ada chance la nak dapat watermark sendiri kan..yang tertulis 'Ratuhatinya properties' pulak...best kan... :):):) nak!nak!




Syarat-syarat nya pun mudah je...


1. Jadi follower blog My Small World - DONE
2. Buat entry tentang giveaway I LOVE YOU dan letak logo di atas di dalam entry blog anda - DONE
3. Sertakan 1 gambar anak anda / anak saudara yang paling comel dlm format jpg. Imej gambar hendaklah tidak terlalu besar. Umur tidak ada limit. - SEBAB LIN ADA 2 NYAWA, THIS TIME LIN PILIH GAMBA ADINI DULU LA...KARANG HANTA 2 PIX, DISQUALIFIED PULAK!HEHEHE
4. Sertakan details ni di komen blog Ezna - DONE
Nama :
Link entry blog anda :
Email anda :


........and inilah dia gambar anak dara mama, Nik Nurfadlin Ardhini, or lebih senang panggil adini...yang senyum lebar..showing off her dagu berlekuk dengan rambut ala china doll..!.haha...seronot la tu sbb di bawa jalan2 kan...tapi kalau gamba cun gini, ada watermark, lagi cun kan!hehehe

..........So, sape2 nak join, click je kat banner gamba teddy bear biru kat atas tu ye...Selamat mencuba.. :):):)

2 comments:

zurazari said...

comel nyer anak...=)
teringin baby gurl lak...
hehehe...

lin said...

zurazari : Hai..bole je nak anak girl..berusahalahhhh~~~ hehehe

Related Posts with Thumbnails