Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Wednesday, September 1, 2010

Blogwalking award!

diariku,

dah lama tak ngapdet blog lin ni..and bole pulak dpt award lagi..ala artis gitu! hehehe teman lin, Mas a.k.a ummu adam yang tag award ni untuk lin.. thanx ye mas... mwahx



So, kena la jawab soklan2 nya.. :):):)

1. Apa yang sedang bermain di fikiran sekarang?
..Nak balik kampung!!! hehehe lin rindu sgt kampung lin..kat mana..?..mak ayah lin asal dari melaka.. so, lin akan balik melaka..bila ?..may be selasa minggu depan.. ataupun hari rabu, sbb nak tunggu adik lelaki lin cuti.. ape daaa icai..orang nak cepat balik kg nih! nyawa2 lin pun cukup suka balik kampung.. macam2 aktiviti bole buat..especially bergossip mengapdet story dengan sepupu sepapat!hehe ..en suami pulak dr segamat..raya ke-4 baru balik kg dia kalau bole, nak lama lagi kat melaka! ahaks

2. Apakah nama samaran anda?
..Family panggil Along..sedare mara panggil kak dilin..along dilin..kawan2 pulak panggil Lin.. :)

3. Berikan 3 orang yang anda sayang:
Lin sayang ramaiiii orang..of course la hubby and my nyawa ..mak and ayah..and my big famili..my fren..3 orang tak cukup la..penyayang sgt nih! haha

4. Panggilan untuk si dia:
..Abang..darling bila nak mintak pape!haha..and papa jugak..!

5. Hadiah yang diimpikan oleh orang yang teristimewa
..Hadiah material mesti la lin suka.. :P tp yang paling penting, dia jujur and jaga lin and anak2 dgn baik pun dah cukup..and lin selalu pesan kat hubby jgn lupa doakan lin..and maafkan salah lin yang kuat melawan nih!haha ..

6. Blog yang anda suka visit
..Lin suka jalan2 kat blog kawan2..tak kira la lin kenal ke idak ke..lin suka baca kawan2 cerita ceriti..pasal sendiri..anak2..apa kawan2 buat..blog yang listed tu, memang lin akan terjah punye..hehehe

7. Taggedkan kepada:
kawan2 yang disayangi..lin tak nak list kan..byk beno!..hehehe korang sudi2 la amik ye... lydzar, ainie, zura, hawa, kak sue, anna, aidiena@ina, noma..semua laa..sayang korang! :):):)

Sekian~

2 comments:

lydzar said...

huhuh kena tag lagi..aku ni kan main liat lg nk jawab tag..nnt kalau tadek mood nk buat kerja, aku try buat tag lin ni ok :)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

heheh ye la liza..lin pun dah lama peram tag nie.. :P bile free, buat la :)

Related Posts with Thumbnails