Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Wednesday, September 1, 2010

Contest couple muka seiras~

diariku,

Lin di tag kan teman lin, Zura, untuk contest yang comel nie..selalu contest untuk anak2 je kan..hehehe this time bole la try gambo sendiri pulak..huhu...


Contest couple muka seiras ni anjuran blog http://layanlynn.blogspot.com ..syarat pun senang je..and kalau korang rasa tak seiras sgt ngan en suami @ couple memasing, bole je try dengan gambo korang bersama adik beradik ye..tapi kena gambo berduaan je la..nama pun couple kan..hehehe Nak join, click sini ..so jom try reramai.. :)

Gambo aksi lin and en suami yang ini jadi pilihan.. :):):)


Kawan2 yang lin nak tag .. Ainie and Lydzar :) yang lain pun try la eh.. :)

Sekian~

3 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

hahaha, boleh kalau bukan suami isteri eh?oklaa..sy try..nnt nk try anta gamba sy ngan una..muka sy ngan abg din tak seiras langsung!huhuhu

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

haha try jela..tak seiras ke korang..tp air muka nampak nak sama je..air muka yg romantik tu!hehehe

Siapa Lin?? said...

dtg pungut gambar

Related Posts with Thumbnails