Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Tuesday, September 7, 2010

Salam Aidilfitri buat semua ~ :)

diariku,

Hari ni , kejap lagi ( en suami dah sound - jgn lelama ngadap lappy :P )..lin n my big family akan bertolak ke kampung halaman kami nun jauh di Melaka.. Doakan semoga perjalanan kami selamat ke melaka and kembali ke kedah nanti ye..

Buat kawan-kawan yang berada kat Melaka, bole je nak datang beraya kat kampung lin.. and kawan2 di utara ni, sila lah datang rumah lin lepas lin dah balik sini ye.. kawan-kawan seantero Malaysia pun, jemput lah datang.. kawan2 skolah lin, korang~~ datang la sini :):):)

Lama ke lin kat kampung..???.. hari ni bertolak ke melaka.. and akan beraya kat kg ku tercinta sampai raya ke 4.. and raya ke 4, lin akan bergerak ke Segamat pulak.. rumah my MIL.. and on 17th, baru lin akan kembali ke bumi SP ni.. :) Selama lin kat kampung ni, may be lin tak bersiaran lama .. malas nak angkut lappy and tengah fikir, nak bawa broadband je.. kat kg, adik2 sedara sume ada lappy kot~ :) tapi, ada masa ke nak bersiaran ek..?? hehehe takpela, kalau tak sempat, nanti lin qada' cerita2 raya lin lepas dah balik sini.. tapi kawan2 dtg la slalu ke sini, jgn bagi bersawang rumah lin ni! hehehe

Di kesempatan yang ada ni, lin dengan rendah hati memohon maaf zahir dan batin , if sepanjang lin bersama kawan2 blogger kat sini ada terguris kata..terlebih bicara .. yang tak lin sedari.. maklum jela, pendapat and cara org ni berbeza2 ye tak.. maaf ku pohon ye kawan2..

And terima kasih tak terhingga sbb sudi menjadi sahabat lin di sini.. sudi mendengar bebelan lin.. and lin hepi sangat dapat berada kat sini dengan kawan2.. (lin ni memang hati kecil sikit! :P )

Semoga raya tahun ni, kawan2 semua dapat beraya dengan hepi.. and meriah.. di samping keluarga tersayang.. sama2 la kita melayan gelagat anak2 tercinta beraya~ :) mesti kecoh nye tu..hehehe raya pertama nanti, belasah je apa mak masak ok! hehehe sedap kan~ :) and buat yang bekerja di hari raya, bawa2 bersabar ye.. nanti bila dah start cuti, beraya la sakan pulak ye :) jgn sedih2 ~ :)

Salam sayang lin untuk semua.. jumpa lagi~

Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Maaf zahir dan batin dari lin dan keluarga kecil kami.. :)

Sekian~

5 comments:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin...
balik segamat jom singgah kpg lin kat felda sri ledang..kami ada kat sana sampai raya ke-5..hehehe

lydzar said...

selamat hari raya maaf zahir batin lin..enjoy your raya with beloved family

MAMASYAZA said...

selamat hari raya jugak dari akak, jgn lupa singgah umah akak, amik kad raya dari kami sekeluarga. selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir & batin.
drive carefully

ummi mien said...

salam lebaran. balik melaka, melaka kat ne? mana le tau tetiba program x penuh bole kitorang beraya ke sana. nanti sms add ye. 012 381 3525

Liza said...

Lin, selamat hari raya. Jemput la dtg ke rumah terbuka kami pd 2hb okt nanti... Check my latest entry

Related Posts with Thumbnails