Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Sunday, June 20, 2010

Happy Father's Day ...Ayah..Papa..Abah...

diariku....

Happy father's day to my beloved ayah...my hubby and nyawa's papa...my bro in law, abah.... May you be blessed in every way..we love u so much, ayah..papa..abah!

Last nite we went for dinner together...best sbb smua ada, except my 3rd brother, ami@alang sbb dia keje...takpela, ami lain kali la ye...ami pulak open table!hikhik..

Simple yet meaningful..and hope ayah,papa n abah happy..we went to restoran kat Jeti Semeling tu..apa ntah nama dia..tapi kat situ ada ikan bakar yg sedap...and my ayah suka..

...besides, restoran tu tepi kuala sungai..tempat tu pun dah dicantik2 kan..tapi, x dpt nak snap gamba byk2..lapo!hahaha n smua pun nak bercakap, incuding all the cucusss..x pela..ade la jugak gamba ckit..credit to my 5th bro, ajoi..tp kesian sbb dia yg snap, so x dela gamba dia..!!!hahaha next time along ganti ek..hehehehe

Cake was just a simple chocolate moist cake...wif curly choc on it..but..but..still yummyyy!!!hehehe bak kata my 4th bro, 'along, ni kira celeb8 ala-cut la ek...budget kecik'..wakaka...mulut x de insurans, berani lak nak laser2 ngan akak!hahaha and the host for the dinner is 'Lovelin Creation'...hahaha okay ape, tgh2 bulan ni, org mkn gaji (mcm my hubby la), dah mula nak kering...nasib baik ada Lovelin..and blanja la famili bagi rasa 'hasil' Lovelin ku itu...huhuhuhu and Lovelin tu bkn keje tgn ku sorg, tp dgn my 2nd adinda, Angah..mmg we two dah pakat nak blanja famili..hehehe

The menus...of course la ikan siakap bakar..kerang bakar..ikan (kembong kot) masak pedas, sotong kunyit (requested by my last adik, emi),kailan ikan masin, telor dadar and tomyam campur..laici kang...oren, sirap n plain water...all were sold out=====!!..hehehe
yok, tgk gambar2 nye.... :)

...yang di rai..ayah a.k.a atok!


...me n famili kecil ku...also yg di rai, en suami ku, papa...


...my sis, Angah n her famili...also yang di rai, abah...


...my youngest sis, emi, mmg teruja dia nak celeb8 famili event!hehehe adegan suap-menyuap ni dia paling minat, sejak2 tgk kakak2 dia naik pelamin dolu2..hahaha


...didi suap papa...


...kakak suap abah...


...the ladies..me, my luvly mom, angah..with our greatest ayah... :)


...the siblings..me, icai, angah..with ayah...



....Along doa kan ayah, papa n abah di bawah rahmat Allah selalu..and trima kasih ayah kerana menjaga dan mendidik kami semua dengan baik..Along sayang ayah!

..and to en suami...thanx dear for being the most wonderful papa to us..thanx for ur love and care towards us..we love u papa!

..and to my bro in law..u r the best abah that we have..we luv u too...

1 comment:

MAMASYAZA said...

wahhh besttt dapat celebrate camtu, semlm siratu puas menunggu en. abah balik semata2 nak bagi kad hari bapa, kesian dia

Related Posts with Thumbnails