Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Tuesday, February 22, 2011

Small bday celebration for Didi~

diariku,

Seronok nya hari ni.. bergumbira bersama anakanda tersayang , the bday boy, didi and awin nini (si adini ler - nama pelat nya awin nini :P)..

Ayat didi paling lin touching skali mlm sebelum nya.. masa tu lin tengah prepare lollichocs and goodies utk di bawa ke sekolah...
didi : mama ..didi rasa nak nangis la..
mama : eh.. knape pulak nak nangis..?
didi : ye la.. mama buat macam2 untuk didi.. buat chocolate la.. candy la.. twisties la.. nak bagi didi bawak pegi skolah..
mama : ooo.. alahai.. didi sedih ke..?
didi : no.. didi kesian kat mama.. thank u mama ..buat macam2 untuk didi...
~ sambil dia peluk2 peha lin, masa tu lin berdiri..
~ terus terduduk lin.. and lin peluk didi sekuat2 nya..

Lin faham.. didi nak cakap dia terharu sebenar nya tu.. tapi, dia tak tahu nak cakap macamana.. alahai... anak bujang mama ni, dah makin sensitif dgn dunia di sekeliling dia nampak nya.. =))) terharu tak korang..? lin super terharu ok.... waaaaaaa...

Tadi pagi, lin dah prepare kan small bday party utk my boy ni.. celebrate pun kat kindergarten didi je.. sebab kat situ ramai kawan2 didi kan.. baru la hepi anak bujang mama ni kan.. :) Party kat rumah lin dah plan March nanti.. nak buat sekali ngan bday awin nini tu..

Before ni lin dah bgtahu teacher, lin nak spend bday didi at school.. and mesti la diorg agree kan.. :):):)

... antara nya --- mama's home made lollichoc & candy-choc , twisties, jelly, candies and ada juga cake and mihun goreng.. :):):) ...


... everyone was excitedly wait for cake cutting, and also candies kot.. hehehe


... mama and the bday boy.. again, cake ultraman menjadi pilihan! :)


... me with my honey...


... didi with his classmates.. 5 years already! :)


The small party, with all the small2 cute one, went well.. especially the bday boy la kan.. sebab excited kawan2 nyanyi hepi bday to you.. bergema you.. maklum la ramai kan.. hehehe :):):)

MAMA LOVES U SO MUCH MY DEAR!

p/s : kalau ada yang berminat nak buat tempahan any kind of chocolates, bole contact lin eh.. gambar contoh banyak kat fesbuk lin.. search Adlin Sahat .. and ada contoh kat situ :):):) tempahan di terima dari seluruh malaysia ye :) insyaAllah

-------------------------------------------------------------
DEARIE, sudi2 lah klik2 iklan kat bawah ni.. thanx a lot~ :)

3 comments:

eMMe said...

syok laaa..celebrate busday kat kindegaden, rase nak masuk tadika balik, hahahhaa..mama lin mmg sowang mama yg baik....hope didi jadi anak yg berjaya suatu hari nnt...

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday, wahhh bestnye dpt celebrate ramai2 ngan kengkawan

lydzar said...

kek bday ultraman tu lin buat sendiri gak ek

Related Posts with Thumbnails