Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Friday, February 18, 2011

Senarai peserta GA Lin ~

diariku,

Alhamdulillah.. dah berakhir pun GA lin.. Lin bayangkan dalam 10-15 org je yg join.. tapi ada jugak yg sudi memeriah kan GA lin ni.. ok la kan.. lagi pun, lin bukan nya blogger tegar, hari2 leh layan blog! hihihi promosi pun tak de.. huhu tak sempat la.. lin ingat kan sempat lin buat semua skali (keje rumah..buat tempahan cupcake..choc.. layan blog etc) , rupa2 nya tak sempat pun! haha lagi2 didi dah start bawa balik spelling and reading book.. kena lah bagi attention kat dia lebih sikit..

tak pela.. lin saje je buat GA ni.. pada kawan2 yg sudi join... TERIMA KASIH DAUN KELADI ye semua.. lin sendiri tak sabar nak tahu sapa yg menang! sebab nya lin minta en suami lin yg pilih.. ye la, dia x kenal sorang pun blogger ni kan.. so no bias di situ.. huhu and hadiah nya hanya akan lin bgtahu bila en suami dah pilih pemenang ye.. So, yok layan peserta2 GA lin yg cun2 and sporting you! :):):)










Haaaaaaa.... see... gamba2 yg perserta GA hantar semua cantek2 and ada makna tersendiri kan.. :) lin sure, sure penuh cinta di dada masa wat entry GA lin kan.. hahaha takpe .. takpe.. tu kan fitrah kita.. bersyukur lah sbb masih 'berperasaan' kan.. kalau hati kering je, lagi payah! :)

So, tahniah ye buat kawan2 blogger yg join.. and kalau korang nak tahu, teringin la sangat lin nak hadiah kan apa2 je sebagai cenderahati pd semua yg hanta entry.. sebab semua cerita cinta korang, buat lin senyum sorang2 tau.. :) doa lin semoga jodoh kawan2, sampai ke syurga ye.. aminn..

And nanti kan keputusan nya.. once dah ada, lin bagitahu hadiah utama nya pulak ok.. :) mwahx

ohhhhhh.. yang gamba bawah ni, tak masuk bertanding ye.. saje tepek gamba anak dara lin berambut baru.. huhu comel tak..? rimas pulak tgk panjang2.. so, potong la... lagipun, skrg musim panas kan.. :) suka benor tayang gigi bila bergambar! hehehe



p/s : Thanx u ollss.. :)

---------------------------------------------------------------
DEARIE, sudi2 lah klik2 iklan kat bawah ni.. thanx a lot~ :)

10 comments:

eMMe said...

salam Lin~bz nye lin, tapi masih boleh update blog~cayalah! hope ade luck di sini....

Zur@ZaRi said...

kih kih kih...
ader harapan nak menang tak??

macam tak ader jer=))

**lin, bj tu zura jahit sendiri... kalo lin nak lin pos baju satu kat zura... zura tolog jahit kan... nak??

nnt kalo berminat email zura kat azura@marinaisland.com yer..

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Myra Jay said...

sABAR MENANTI KEPUTUSAN PEMENANG.. :)

lydzar said...

suruh abg nik pilih kitorang eh lin..hihihihih

Aizura said...

alaa.. ingat nak join gak GA lin.. tapi menyibuk dengan hal lain.. dah lupa.. tengok2 dah habis dah pun..
tajuk best lak tu.. huhu.. :)

transformed housewife said...

gambar org2 lain lg romantik. takpela sy saja suka2 join pun. kalau ada rezeki, alhamdullillah. kalau tak pun tak pe. :D

fa10 said...

dh ada dlm senarai.. klik ur HB

uNa said...

una pn dh ada dlm list peserta..tq sis 4 updated

Mrs. Asida said...

thanks kak.. pic Asid ada...

Ok je gunting rambut ms musim panas ni, comel still comel kan.. hihi

asid pun gunting jugak baru2 ni... dah pendek kontot dah.. hihi

Nad @ MamaZakwan said...

lin, bile bleh tau result ye?
tq

Related Posts with Thumbnails