Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Sunday, February 6, 2011

CONTEST CUTE SPECKY WOW!!!

diariku,

dah lama tak join contest, nak try yang ni la pulak.. :):):) best la, sebab letak gamba anak.. mama yang dapat lens nya.. hehehe moh2 ramai join contest oleh blog TULIS PAKAI HATI ni ye :)
Nak join ---- KLIK SINI !!!!

So, lin try hanta gamba anak-anak lin ye.. :):):)
Dua-dua pun bagi lin cute.. so mak keliru ye nak hanta yg mana.. harap nya cik puan penganjur terima penyertaan saya ini! hehehehe

....Nik Rifdhi Baihaqy @ didi yang encem....


....Nik Nurfadlin Ardhini @ Adini yang comel....


kalau kawan2 nak join... sila kan lah ye.. best ni.. dapat lens.. :):):) i likeeee~

So, Lin tag Ainie and Lydzar ...
Try tau... korang sure banyak gamba anak2 pakai spec kan.. :):):) all d best!

Sekian~

---------------------------------------------------------------
DEARIE, sudi2 lah klik2 iklan kat bawah ni.. thanx a lot~ :)

1 comment:

lydzar said...

ala lin..sorry. rasanya tak dpt nk buat tag ni sbb HMs takdak langsung pic pakai glasses nih. mak dia pon tak reti melaram ngn glasses..hehehe

Related Posts with Thumbnails