Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Saturday, January 1, 2011

Selamat tahun baru 2011 ~

diariku,

First of all, lin nak ucap kan Selamat tahun baru 2011 pada semua la ye... lin doakan semoga tahun 2011 ni lebih bermakna dan penuh keceriaan utk kawan2 semua..

...ishhh.. dah lama tak menulis sesuatu kat sini, macam kekok plak rasa nye.. hahaha dah lama sgt2 lin tak jengok blog tercinta ni.. apatah lagi nak merayau2 ke blog kawan2 semua.. ampun ye.. memang lin busy sgt2.. and sedikit keletihan .. membuat kan mood lin nak ngadap laptop sgt la tipis!

... ye la sepanjang mak and ayah lin ke Mekah, most of the time lin 'berpindah' ke rumah mak.. heret jugak lappy ni, tapi tak sempat nak layan blog pun.. keje bertambah you... kalau tak busy pun, lin lebih rela bersantai ngan anak2 sementara tunggu hubby and adik2 balik keje... penat la jugak! hahaha

so, lin janji, lin try tak biarkan blog separa cun ni bersawangan lepas ni...

banyak story nak cite kat sini ni.. nanti lin try citer one by one eh... lagipun, lusa dah start skolah kan.. jadual normal balik kot! hahaha
korang pun, kalau lin cite, rajin2 la baca ek... hahaha tp , takpe la.. bila story kat sini, later2 my nyawa bole baca and tahu kesah mama diorg ni.. hehehe

jumpa lagi ye semua.. InsyaAllah... ;)

mwahx~

1 comment:

MAMASYAZA said...

yup betul, dah lama tak dengar cerita pasal lyn, bizi like crazy rupanya. apapun happy new year

Related Posts with Thumbnails