Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Monday, January 31, 2011

Birthday party with family~

diariku,

Alhamdulillah .. kembali bersiaran la lin ye.. hehehe maklum la .. mood bday girl mom ni melanda jiwa.. so, asik tersengih sorang2 je! haha tak pe la kan.. janji kita happy.. betul tak..?

Short holiday lin and famili to langkawi pun sgt meneruja kan! especially my 2 org nyawa tu la.. seronok sangat, sbb hari2 dapat main pasir tanpa dilarang and di leter oleh mama nya ni haa.. hehehe later lin citer pasal langkawi eh..

Nite before we all off to langkawi, lin and my youngest sis, aimi, dirai kan dalam party ringkas tapi sgt bermakna sebab dapat bersama ngan keluarga.. unfortunately, 2 orang adik lelaki lin tak dpt dtg.. diorang keje.. so, kitorg proceed je la sebab si aimi dah tak saba2 nak celebrate bday dia sebenar nya.. hehehe kak long nye ni menumpang semangkuk je la.. hehehe

We all celebrate kat Pizza Hut, Vilage Mall je.. kat situ yg paling dekat.. tak sampai 10 minit.. aimi la paling suka.. sampai2 je famili member, terus tanya hadiah dia! hehehe ape la adik ni.. tak reti cover langsung! hahaha

yok layan picasss yg byk itu la ye..

...posing2 before kluar dengan my nyawa.. didi and dhini~


... with en suami terchenta saya! ;)


... bday girl, aimi ceria sesgt! hehehe didi sayang atok~


... bday girl and bday mom~ ;) adik.. along cayang adik tau! :)


... bday cake untuk along (me!) and aimi.. kek fesh fruit sedap ini memang selalu jadi pilihan keluarga lin.. tak muak, sbb dia pakai fresh cream.. yummy!


... the menantuS with my mom.. and cucu sulung mak..qiestina yang bijak! :)


... didi pun nak bagi hadiah kat mama.. macam berat je kotak tu masa memula.. terpikir en suami beli kan pasu bunga kecik2 tu.. ye la.. sebab this year, dia tak tanya pun lin nak apa.. tapi, lin pesan ngan en suami.. apa2 hadiah pun will do.. asalkan bukan handfon.. hehe membazir je beli henfon mahal2.. then rosak jugak! haha sekarang lin pakai N73, hadiah bday 2 tahun lepas.. masa beli ni, 1000++ jugak.. rugi je mahal2.. sbb lin not into gadget2 ni.. asal boleh pakai, sudah! hehehe later if N73 rosak, baru lin akan fikir next henfon nak pakai apa.. :)


... jeng! jeng! jeng! rupa2 dalam balutan comot ituuuu adalah kotak putih ini... hehehe


... si encik romantik ini cuba menyarungkan jam tangan blink2 mewah dengan diamond ke tangan gebusss milik isteri nya ini.. hehehe


... cak! hehe ini lah dia si blink2 DKNY yang menjadi hadiah besday lin tahun ini.. :) thanx papa.. cantek sgt .. suka sgt! :):):) ni 'selera' en suami lin la ni.. ok, cantek.. tapi sgt blink2! hehehe


... aimi pun nak menunjuk jam tangan hello kitty dia yg baru.. pun blink2 gak.. agak nye tema tahun 2011 ni, blink2 kot kan.. hehehe


... bday girl, aimi, yg sgt hepi dapat hadiah macam2.. bayang kan la ye.. each of one anak buah dia has to bring hadiah.. anak buah 5 org, so 5 hadiah.. abg2 lagi.. hehe sungguh demanding la adik ni! ;) tak pela.. janji aimi hepi.. dia lah permata hati famili lin :):):)


... nak balik dah.. amik gamba dulu bersama yang tercinta.. yang melahir kan dan membesarkan ku.. :) along sayang mak and ayah sangat2!



... And en suami lin yang 'berangin' sooooooo romantic , telah bertambah romantik bila dia tuju kan lagu 'SEDETIK LEBIH' BY Anuar zain to me.. huhu siap tag kan kat FB lin tu.. romance kan..? :):):) and bila lin hayati bait2 lirik lagu ni, memang terasa cinta si dia sampai ke dalam.. bertambah2 terharu la lin yg berhati kecil ini~ huhu harap2 nya cinta si dia, kekal milik lin sorang je :):):) aminnn~


SEDETIK LEBIH BY ANUAR ZAIN

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

p/s : suka dapat jam tangan cantek.. tapi blink2 sgt, macam 'mak datin' tak..? haha hrp2 tak la nampak sampai mcm tu.. opss.. syhhh.. kecik hati en suami lin kalau dia tahu ni.. hehehe

---------------------------------------------------------------
DEARIE, sudi2 lah klik2 iklan kat bawah ni.. thanx a lot~ :)

5 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

happy birthday lin!
happy birthday jugak to aimi! :)
seronok tgk sbb lin still celebrate ramai2 1 famili :)

jam cantek!mane de cam mak datin..ok la tu! :)

p/s : didi dah kurus la...penat skolah ek didi...?

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday lin,
wahhh bestnye dpt jam tgn tu, so blinkkk blinkkk but nice, berseri seri u lepas ni...hehehe

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

besh nye awak..abg nik mmg romantika abis..jeles i tau..hehhee..anyway, semoga awak sentiasa jadi isteri, anak dan ibu yg baik..doakan sy juga ye!

happy belated birthday my beloved friend!

p/s : taun lepas sy pun dapat hadiah jam tangan..suke sangat! taun ni xtau la dapat ape..tunggu aje laa..heehehe..

mrsboan said...

happy birthday Lin...hehe samalah kita bulan Jan....wah cantiknya jam...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

nad : thanx dear.. tu la, sronok sbb dpt celebrate ngan mak ayah and famili smua.. nanti diorg dah pencen, and sttle down kat melaka, mesti lin sunyi ~

didi nampak kurus eh..?? alamak.. puas lin bagi dia makan.. tp mmg didi kurang nak mkn la.. kena paksa2 ckit.. tp aktif sgt didi tu.. x sempat makanan nak jadi lemak! hehehe

kak sue : thanx kak.. tu la.. blink2 sgt.. tu dlm gamba.. kalau kat luar ni, lagi la! haha org dah bagi, amik je la kan :P

ainie : haha abg din romantik apa.. pandai jaga anak lagi~ :) thanx 4 ur doa ye.. sama2 la kita ye awak..
p/s : tahun ni dpt apa plak ye awak..? bole start apply kot! haha

hawa : ye ke sama bulan..? hawa bape hb..? hepi bday 2 u 2 ye..

Related Posts with Thumbnails