Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Wednesday, March 30, 2011

Hepi 3rd birthday my BABY !

diariku, 30 March 2011.. genap lah 3 tahun umur anak dara lin yg sorang tu.. Nik Nurfadlin Ardhini Bt Nik Noorfadly.. atau Adini atau awin atau latest skali, dia soh panggil dia BABY! haha ada ke patut.. mama nak bagi dia adik dah, boleh pulak suruh kita panggil baby kat dia.. hehehe tp mama ikut kan je.. so, sekarang, panggilan utk Adini ialah BABY bucukkk! :P Alhamdulilah.. besar rahmatNya, Adini membesar dengan baek.. sehat.. kadang2 sakit demam , selsema, batuk biasa tu, memang la ada.. tapi nama pun budak2.. kan.. tapi, nak compare didi ngan adini, didi lagi slalu kena demam selsema ni masa kecik2.. adini kurang ckit.. tak penah la sampai admit.. or kerap2 sgt.. Alhamdulillah~ Adini cayang.. harapan mama tinggi sangat untuk baby mama ni.. mama doa kan Baby diluaskan rezki, dipanjangkan usia.. diberi kan kesihatan yang baik.. dan yg penting jadi anak yg taat pada mama papa.. pada agama.. Allah dan rasul.. Mama doakan supaya Baby berjaya di dunia dan di akhirat.. terpelihara dari segala keburukan dan kemungkaran.. mama sayang baby.. papa sayang baby.. abg didi pun sayang baby! baby rajin tolong mama.. selalu ada dengan mama.. selalu sayang kat mama.. MAMA SAAAAAAAAAAAAAYANG BABY banyak2! mmwaahh... Baby masa newborn!! =)))

She is a big pretty girl now! =)))


HAPPY 3rd BIRTHDAY MY DEAR PRINCESS...

p/s : ni entry auto publish, skali ngan bday papa! hehe bz la guys.. hrp nye nanti jadual kembali seperti biasa.. :)i really miss blogging! :P














----------------------------------------------------------------

DEARIE, sudi2 lah klik2 iklan kat bawah ni.. thanx a lot~ :)

3 comments:

lydzar said...

happy 3rd bday dear..

hehe mama dh tak sabar nk bagi 'hadiah' kt dia..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

happy b'day!!!....
sama baya ngan kyra la ni tp kyra 5 may hehhehe...

cikpuanhady said...

happy belated bday..semoga jadi anak yang solehah..

nak tanya, result ga dah announce ke?

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Related Posts with Thumbnails