Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Tuesday, March 22, 2011

Happy 34th birthday abang~

diariku,

Hari ni 22 March 2011, is birthday en suami lin yg tercinta.. cewahh.. hehehe
Tukar mode jiwang jap ehhh~ ;) (macam la dia baca blog nih! haha)

Abang, syg doakan smoga abang dipanjangkan umur, luas pintu rezki nya, tak lupa doa syg smoga abang beroleh keberkatan hidup di dunia dan akhirat..

Smoga rumahtangga kita ini kekal sehingga ke syurga~ amiinnn...

Sayang, didi and baby sgt sayangkan papa, and we always proud to have u around! =)))

Sayang, peluk cium banyak2 untuk papa ye .. mmwahhh




p/s : tak de special celebration today.. sebab en suami lin keje malam :( dia cakap nak cuti, tapi dah tak de org nak cover tempat dia, so kena la keje jugak.. siannn.. hehehe tunda esok je la! ;)

-----------------------------------------------------------
DEARIE, sudi2 lah klik2 iklan kat bawah ni.. thanx a lot~ :)

4 comments:

Mrs. Asida said...

wahh.. happy belated birthday..

anak asid birthday dia hari ni.. :)

eMMe said...

hepi belated busday buat suami kak lin..moga sentiasa bahagia selamanya...

♥MAMASYAZA♥ said...

happy belated birthday buat husband lin

fa10 said...

happy belated birthday...
sebaya ngan i la!

Related Posts with Thumbnails