Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Monday, January 16, 2012

hola holaaa... :-)

diariku,

Hai dearie... Dah lama x celoteh kan..since hr tu, masa lin kat kampung...biasa la kehidupan.. Byk benda yg menuntut more attention from me termasuk la kehadiran si kecil yg sedang lin bawa dlm perut nie :-):-):-)

Ye...tahap morning sickness lin sangat tinggi ras nya kali ni...matahari memancar atas kepala pun, buat lin mcm nak pengsan..kepala lin terus berpusing2 plus tekak rasa sgt loya.. Perasan kat dlm ni, tak payah citer la...mmg la happy nak dpt baby baru..tapi sedih...sebal...up n down..mcm2 lagi perasaan tak menentu lin ras due to muntah2 n pening kepala yg tak dpt nak lawan pun :-(:-(:-(

Punye la frust dengan diri sendiri..padahal, itu lumrah kan...huhu biasa la..mak labu mmg sensitip lebih kan...so, mood sangat tak stabil...and lin banyak habeskan masa kat katil je..baring...baca novel..and xtvt dengan my 2 nyawaS tu, mmg sangat terbatas...sori didi and dini sayangggg...mama tak strong... :(

Hobi membaca novel lin kembali lin hayati...selama ni, mana ada lin rti dok diam..slalu nya lepas amik didi from kinder, kitorg slalu jalan2..kalau x shopping pun, window shopping mmg jadi jerr...dis time, jgn kata window shopping, nak pegi beli gula2 pun tak ada hati..huhu mmg la pelik..tapi gi MPH, bole la pulak..tapi tak nak lama2 sgt..sambar 3-4 biji buku, langsung balik..en suami pun heran dah...wifey dia lagi suka memerap kat rumah...hihi

Sempat pulak dia usik lin masa dia bawak adini gi carik sunglass...anak dara ni mana nak yg biasa2 je...dia nak Barbie kee..Princess ke...baru papa tahu anak dara dia ni...fussy gila nak beli brg...haha papa ckp, hopefully, baby dlmperut tu ikut perangai mama masa mengandung...sederhana ajeeee...kata papa...haha x baek kan papa.. :-)

Si kecil kat dalam ni...mama harap adik ok ye..sehat2 sbb abg didi n kak nini dah tak saba2 nak main dengan adik :-):-):-)
Nanti next entry mama cite hasil cek up kat klinik n specialist ye.. Kenangan utk adik nanti :-):-):-) mwah mwah!



DEARIE, sudi2 lah klik2 iklan kat bawah ni.. thanx a lot~ :)

4 comments:

lydzar said...

sabar ye lin. tak lama lagi hilang la sickness ni..then dh boleh start wondow shopping balik tp jalan pelan2 je tau :D

Liza said...

tahnia Lin, baru dpt tau Lin pegnen.. mesti bern= bunga2 kan? alah tu kejap jer, insyaAllah..

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

lin..xsabar nk jumpe awak! take care tau..miss u muah2.. :)

Kelip Kelip Comel said...

salam singgah..meh la jenjalan sini dynadyyn.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails