Special Gift for ur loved one! Click banner yea~

Wednesday, May 4, 2011

Last day for didi's mid term assessment!

diariku,

Hujan dari pagi tadi.. ye.. sangat sejuk dan sekali sekala, hujan turun dgn lebat.. harap2 nya tak de la tempat yang naik air, mcm minggu lepas.. area seberang perai naik air.. tp kawasan lin ni, belum penah lagi banjir.. mintak di jauh kan la ... aminnn~

My nyawa, didi dah start mid term test dia hari isnin baru ni.. kecik2 dah ngadap exam kan budak2 skrg! hehehe siannnn~ and hari ni last paper didi hari ni.. paper maths and science..

Malam tadi masa revise buku2 didi, lin tgk apa yg didi blajar in subject science, mcm susah jugak la.. hahaha ada living things and non living things.. ada heat.. bright and dark .. ada udara.. ada move .. ada macam2 lagi la.. dah la smua in English.. boleh ke tidak la didi buat nih! kih kih kih~

Doa2 kan lah didi ye aunty.. And tadi pagi, masa kejut dia bangun, lin cakap "cepat bangun syg.. hari ni exam last day.. esok tak de dah" .. bergegas didi bangun!! hahaha agak nya tak saba nak abis kan exam.. siannn~ ;P sempat didi ajak lin gi Tesco, lepas amik dia karang.. nak hadiah in advance! hahaha macam2 la anak2 ni~ =)))

**** dialog didi ngan mama and papa bila balik dr sekolah ****

papa : didi.. mcmana exam.. boleh buat tak..?
didi : boleh.. didi betul smua...... (huhu.. sgt yakin and konfiden je dia!)
papa : ye la tu.. (sambil mengekek gelak kan anak dia!)

----------

mama : didi.. how was your exam..?
didi : very easy.. didi tahu dah smua..... ( dgn yakin and konfiden lagi!)
mama urut dada je... hahaha

...ni result mid term test didi tahun lepas.. pend islam agak rendah kan~ ;) hrp2 this year ok ckit.. :)



p/s : mama mmg over excited bila anak exam ke .. test ke.. ada event apa2 kat skolah yg didi involve ke.. hehehe sbb lin nak didi and baby tahu, they are the most important people in my life~ =))) semua mak pun mcm tu kan =)))

-------------------------------------------------------------
DEARIE, sudi2 lah klik2 iklan kat bawah ni.. thanx a lot~ :)

2 comments:

lydzar said...

didi terror english lagi compare to BM yer..mesti nnt boleh speakign fluently..insya allah didi can do it with flying colorss..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

thanx aunty lydzar =)))

Related Posts with Thumbnails